Gisteren gemist: Ajax maakt geen fout, ODIN stunt tegen Emmen

1 november 2018, 00:30   Bijgewerkt: 31 oktober 2018, 23:59

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op woensdag 31 oktober.

Labyad dirigeert Ajax via Go Ahead Eagles naar laatste zestien

Ajax heeft zich woensdagavond ten koste van Go Ahead Eagles in de eigen Johan Cruijff ArenA met groot gemak geplaatst voor de volgende ronde van de KNVB Beker. De Amsterdammers waren een paar maatjes te groot voor de leider van de Eerste Divisie en werden via David Neres en Zakaria Labyad naar een 3-0 zege geloodst. De laatste was de aangever bij de 1-0 en maakte zelf de tweede. Zo was Labyad net als in de vorige bekerwedstrijd weer belangrijk voor Ajax.

Derdedivisionist ODIN zorgt voor stunt tegen FC Emmen

Een stunt van jewelste in de tweede ronde van de KNVB Beker. Derdedivisionist ODIN '59 heeft woensdagavond ten koste van FC Emmen de volgende ronde van het bekertoernooi bereikt. De Emmenaren kwamen vroeg in de wedstrijd op een 1-0 voorsprong, maar gingen uiteindelijk zeer verrassend met 1-3 onderuit.

AZ, Utrecht, Heerenveen en Willem II gaan ronde verder

FC Emmen werd woensdagavond verrassend uitgeschakeld in de tweede ronde van de KNVB Beker, maar AZ, FC Utrecht, sc Heerenveen en Willem II maakten geen fout. De club uit Alkmaar rekende af met competitiegenoot VVV-Venlo (2-0). De andere drie Eredivisionisten maakten geen fout op bezoek bij tegenstanders uit het amateurvoetbal.

Degelijk Vitesse bekert door na simpele zege in Almelo

Vitesse heeft woensdagavond de achtste finales van de KNVB Beker bereikt. In Almelo waren de bezoekers met 0-2 te sterk voor Heracles Almelo. Martin Ødegaard opende net voor rust de score en vlak voor tijd besliste invaller Thomas Buijtink de wedstrijd. Dit betekende voor Heracles de eerste thuisnederlaag van dit seizoen. Vitesse speelde een degelijke wedstrijd en mocht zich net als drie weken geleden, toen beide ploegen elkaar ook al troffen, de verdiende winnaar noemen.

Van der Vaart vindt het mooi geweest en denkt aan stoppen

Rafael van der Vaart is waarschijnlijk bezig aan zijn laatste seizoen als profvoetballer. Hoewel hij nog geen definitief besluit heeft genomen, verwacht de 35-jarige middenvelder volgend jaar zijn voetbalschoenen aan de wilgen te hangen. Dat vertelt hij in een interview met het Deense BT.

Overmars acht Ajax-selectie meer waard dan 250 miljoen

Gebeuren er geen gekke dingen, dan rinkelt na dit seizoen de kassa bij Ajax. Het Algemeen Dagblad zette woensdag de negen meest waardevolle Ajacieden op een rijtje en schatte de waarde van het negental op 253 miljoen euro. Marc Overmars denkt dat de waarde van de Ajax-selectie een stuk hoger ligt dan het ochtendblad meldt.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen