Nieuwkoop hoopt nog altijd op doorbraak bij Feyenoord

1 november 2018, 08:24   Bijgewerkt: 1 november 2018, 08:29

Bart Nieuwkoop hoopt nog altijd op een absolute doorbraak bij Feyenoord. De beoogde opvolger van Rick Karsdorp, die in de zomer van 2017 naar AS Roma vertrok, verloor twee jaar op rij de concurrentiestrijd, maar wil bij afwezigheid van Jeremiah St. Juste toeslaan. "Het is na het seizoen waarin we kampioen werden, niet zo gelopen als ik had gehoopt.''

Dat vertelt hij tegenover het Algemeen Dagblad over zijn eigen positie, waarvoor hij meermaals een concurrentiestrijd verloor. Nieuwkoop speelde vaker mee bij de beloften op maandagmiddag, dan in een volle Kuip. "Die wedstrijden tegen Jong RKC op maandag, die zijn niet te vergelijken met optredens in het eerste elftal. De helft die ik zondag tegen Ajax speelde, voelt in de benen hetzelfde als een volledige wedstrijd in het tweede elftal."

En dus wil Nieuwkoop zich laten zien, na de rode van St. Juste krijgt Nieuwkoop in elk geval voor even een kans. Toch zal er gewonnen moeten worden, gezien het feit dat de club Europees uitgeschakeld is en de titelstrijd al verloren lijkt. "Dus realiseren we ons dat we de volgende ronde moeten bereiken", knikt de verdediger. "Die beker willen we gewoon heel graag winnen. Dat PSV er uitvloog tegen RKC is wel lekker. Maar we hebben daar alleen iets aan als we zelf van ADO winnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen