Aanvoerder Klaassen scoort: "Was voor mij een enorme eer"

1 november 2018, 08:45

Davy Klaassen was woensdagavond voor het eerst de aanvoerder Werder Bremen. De Nederlander liet zich positief zien, want hij eiste ook nog een strafschop op, die hij keurig afmaakte. "Ik zei tegen Florian Kainz dat ik hem wilde nemen en ik schoot hem erin", vertelde hij.

Op de clubsite ging Klaassen in op het feit dat hij voor het eerst de captain van Werder Bremen was. "Het was een geweldige eer dat ik aanvoerder was. Maar het heeft verder geen invloed op mijn functioneren. Ik ken mijn rol in de kleedkamer", verzekerde de middenvelder, die vanaf de strafschopstip zijn derde treffer in dienst van Werder aantekende. Zijn goal betekende de 1-3, uiteindelijk werd het 1-5.

De Nederlander kreeg ook complimenten van technisch directeur Frank Baumann. "Davy haalt altijd het zelfde, hoge niveau. Hij toont geen enkele wisselvalligheid, wie de tegenstander ook is", loofde hij. Komend weekend staat Werer Bremen met Klaassen - die overigens niet in de voorselectie van Ronald Koeman zat - tegenover het 1. FSV Mainz van Jean-Paul Boëtius in de Bundesliga. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen