Lampard blij met ovatie bij Chelsea: "Ben een gelukkig man"

1 november 2018 – Frank Lampard kon woensdagavond tegen Chelsea met Derby County net niet voor een verrassing zorgen in de League Cup. Wel kreeg de voormalig speler van The Blues een prachtig applaus en dat zorgde deels voor een beetje opluchting. "Ik ben een gelukkig man. Na een avond zoals deze, komt dit zeker binnen", vertelde Lampard.

Lampard blij met ovatie bij Chelsea: "Ben een gelukkig man"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

In de Engelse media ging hij in op zijn vertrek in 2014, wat door de achterdeur richting Manchester City was, voor de clubtopscorer allertijden. "Dat gaf mij een slecht gevoel. Maar ik heb niets dan mooie herinneringen aan Chelsea. Het is mooi dat de fans mij op deze wijze bedanken." Dat hij niet voor een stunt kon zorgen (3-2), vond hij uiteraard jammer. "Maar op basis van de kansen, hadden we een gelijkspel verdiend."

Zeker omdat de winnende treffer viel uit een moment waarop Derby dacht een vrije trap te krijgen. "Het was overduidelijk een overtreding, dus ik draaide me om en dacht dat we een vrije trap kregen. Maar toen waren ze opeens in onze zestien", aldus de coach. De treffer viel overigens wel al vier minuten voor de pauze, waardoor er nog tijd was om de gelijkmaker te maken voor de ploeg, waar Mason Mount (ex-Vitesse) meedeed. 

Reacties

Eredivisie

gerelateerd