Buffon krijgt speeltijd bij PSG van Tuchel tegen Lille en Napoli

1 november 2018, 13:01

Gianluigi Buffon mag zich weer verheugen op speelminuten bij Paris Saint-Germain. De ervaren doelman is normaliter tweede keuze achter Alphonse Areola, maar krijgt tegen OSC Lille en Napoli weer een basisplaats van trainer Thomas Tuchel. "Ik heb altijd gezegd dat hij een belangrijke rol heeft bij ons."

Dat vertelde de coach tijdens de persconferentie vrijdag. "Hij is een legende en heeft een geweldige loopbaan gehad. Hij heeft veel ervaring en dat is belangrijk. Dat geldt ook voor zijn benadering richting de sport. Het is voor iedereen belangrijk dat Gigi hier is om met iedereen te praten en zijn ervaringen te delen", loofde de coach.

Voor Edinson Cavani is het een stuk minder zeker dat hij kan spelen in de Ligue 1 én in de Champions League, wat voor hem een terugkeer in Napels kan worden. De spits kampt met wat pijntjes. "Hij is een echte nummer negen en werkt hard voor het team. Het is belangrijk om verschillende spelers te hebben", aldus Tuchel, die hoopt dat Cavani fit genoeg is. "Hij is belangrijk voor ons, zeker als hij vertrouwen heeft."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen