Poldervaart verwacht geen makkelijke avond tegen Groningen

1 november 2018, 15:01

Adrie Poldervaart wil tegen FC Groningen vrijdagavond niet al te veel bezig zijn met de opponent. Hoewel de noorderlingen onderaan de Eredivisie bungelen, verwacht de coach van Excelsior zeker geen gemakkelijke avond. "Het is een grote club, dat vergeten we nog weleens", stelt hij.

Tegenover RTV Rijmond gaat hij in op het duel, waarin hij Jurgen Mattheij (geschorst) moet missen. "Thomas Oude Kotte kan centraal spelen, Siebe Horemans heeft een rechterbeen, Robin van der Meer kan naar binnen spelen, dat zijn de opties die we hebben", legt Poldervaart, die ook Desevio Payne nog altijd moet mssen, uit. Mikael Anderson en Jinty Caenepeel zijn twijfelgevallen bij de Rotterdammers.

Na de 4-1 nederlaag tegen De Graafschap verwacht Poldervaart wederom een lastige wedstrijd. "Er gaat daar iets niet goed, want ze hebben niet voor niets nog maar vier punten. Maar ze kunnen wel voetballen, vorige week hielden ze PSV nog lang op 1-1. Wij zullen in elk geval heel veel arbeid moeten leveren, dat doen zij namelijk ook."

Verder treft de Poldervaart met Danny Buijs een trainer die hij vorig jaar nog in het amateurvoetbal tegenkwam. "We hadden vorig sezoen nooit verwacht dat we hier zouden staan. Danny is een prima gozer, niks meer en niks minder", aldus de coach.

Lees ook: Buijs kiest voor 4-4-2-systeem met Mahi én Cassierra voorin

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen