Solidaire Fred Rutten vertrekt net als Mo Allach bij Maccabi Haifa

1 november 2018, 17:19   Bijgewerkt: 1 november 2018, 18:25

Fred Rutten is opgestapt als trainer van de Israëlische club Maccabi Haifa. De oefenmeester (55) stond sinds het begin van dit kalenderjaar aan het roer bij de twaalfvoudig kampioen van Israël. Eerder stapte technisch directeur Mo Allach al op en Rutten toonde zich solidair met de td.

Met Rutten aan het roer staat de teller in de competitie na acht wedstrijden pas op negen punten. Maandag werd er wel gewonnen van Hapoel Tel Aviv, maar drie dagen later kwam via Voetbal International naar buiten dat de trainer zou vertrekken bij de club die Michiel Kramer onder contract heeft staan.

Woensdag werd al bekend dat Mo Allach was opgestapt als technisch directeur van de club. Rutten is momenteel ook adviseur bij de raad van commissarissen van FC Twente en als duidelijk wordt dat Rutten daadwerkelijk vertrokken is bij Maccabi Haifa, kan hij mogelijk meer werkzaamheden voor de de Tukkers verrichten.

Inmiddels heeft ook de club een statement naar buiten gebracht en wordt Rutten bedankt voor zijn werkzaamheden bij de club.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen