Lovren klopt zichzelf op de borst: "Eén van de besten"

1 november 2018, 18:12

Als we Dejan Lovren moeten geloeven, is hij een van de beste verdedigers ter wereld. De Liverpool-verdediger slaat zich in een interview met COPA90 flink op de borst. "Zeg mij: welke spelers hebben in één seizoen de finale van de Champions League én de finale van het WK gehaald en gespeeld."

De Kroaat is van mening dat hij vaak onterecht wordt geconfronteerd met zijn mindere punten en niet met de kwaliteiten. "Sergio Ramos maakt bijvoorbeeld veel meer fouten dan ik", aldus Lovren. "Maar ja, hij speelt bij Real Madrid. Daar speelde hij de laatste jaren samen met Cristiano Ronaldo. Als je met 5-1 of 5-2 wint, heeft niemand het over je fouten."

De feitenkennis van Lovren is op orde, want hij weet op te noemen dat hij de tweede speler sinds Thierry Henry is die in de Champions League- en WK-finale stond. "Ik heb nooit gezegd dat ik de allerbeste verdediger ben, maar één van de besten. Zeg mij: welke spelers hebben in één seizoen de finale van de Champions League én de finale van het WK gehaald en gespeeld?"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen