'Gio' over alle kritiek na Ajax-uit: "Ik heb niks gelezen"

1 november 2018, 21:31

Giovanni van Bronckhorst kreeg na de verloren topper tegen Ajax veel kritiek te verduren. Voorafgaand aan het bekerduel tegen ADO Den Haag blikt hij nog even terug. "Ik heb niks gelezen, maar het is logisch dat je kritiek krijgt als je een topper verliest."

In gesprek met FOX Sports laat de Feyenoord-coach zich uit over de kritieken die hij en zijn spelersgroep kregen na de 3-0 nederlaag in Amsterdam. "Ik heb niks gelezen, maar het is logisch dat je kritiek krijgt als je een topper verliest."

Van Bronckhorst vindt dat zijn ploeg niet de kans heeft gehad om te laten zien wat het kon dankzij vroege rode prent van Jeremiah St. Juste. Volgens de trainer is het ondanks de verliespartij niet zo slecht gesteld met Feyenoord als dat er geschreven wordt. "Het lijkt wel alsof we heel laag staan als ik alles lees. We staan gewoon derde en hadden na zondag tweede kunnen staan."

Het veldspel houdt bij tijd en wijle niet over, maar Van Bronckhorst vindt ook die bewering overtrokken. "Je kan altijd beter voetballen. We hebben ook goede wedstrijden gespeeld."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen