Larsson blinkt uit en wil niets van Kuipvrees weten

1 november 2018, 23:21

Uiteraard was Nicolai Jorgensen met drie treffers de grote man aan de kant bij Feyenoord tijdens de bekerwedstrijd tegen ADO Den Haag, maar ook Sam Larsson maakte indruk in De Kuip. Hij was zelf ook tevreden. "Ik moet zo spelen en elke week dit niveau halen."

De Zweed kent moeilijke maanden in Rotterdam. Weken geleden werd hij na een dramatische eerste helft nog uitgefloten, maar vandaag stond het publiek geregeld op de banken voor de vleugelspeler. Larsson zelf is content, zo blijkt uit een interview met FOX Sports. "Ik moet zo spelen en elke week dit niveau halen. Of ik weer de Larsson van sc Heerenveen ben? Ik ben de Larsson van Feyenoord, denk ik."

Ook zijn trainer Giovanni van Bronckhorst was tevreden met het spel van de doelpuntenmaker. "Volgens mij heeft hij aardige wedstrijden gespeeld, maar het kan beter. Vandaag heeft hij dat ook beloond met een doelpunt. Dat is belangrijk voor spelers. Ik denk dat dit doelpunt hem goed doet."

De laatste tijd ging het gerucht dat Larsson last heeft van het bekende fenomeen 'Kuipvrees'. Zelf wil hij daar niets van weten. "Of dat bestaat? Dat zou je aan iemand anders moeten vragen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen