Slutsky grapt: "Deze uitwedstrijd tegen PSV natuurlijk een makkie"

2 november 2018, 13:27

Door compact te spelen hoopt Vitesse kans te maken tegen PSV. De Arnhemmers gaan zaterdag op bezoek bij de koploper, die in de Eredivisie nog foutloos is. Al moest Mark van Bommel deze week in de KNVB Beker tegen RKC Waalwijk wel een fikse domper verwerken. "Deze uitwedstrijd is een makkie natuurlijk", grapt Leonid Slutsky.

"Het is niet de eerste grote wedstrijd voor ons, want tegen Ajax hadden we die natuurlijk al. Maar toen wilden we compact spelen met veel motivatie. Snelle goals braken ons toen op, maar morgen is het weer belangrijk om compact te staan en solide te spelen", zegt Slutsky tegen Omroep Gelderland. "Het wordt niet makkelijk, maar we proberen het wel."

De Rus hecht weinig waarde aan het bekerechec van PSV tegen RKC. "Het was echt een B-elftal. Malen en Lozano vielen pas in de blessuretijd in. Daar kun je dus geen serieuze informatie uithalen. Je moet laten zien dat je karakter kan tonen, dan heb je een kans. Of die kans groot is? Dat hangt er vanaf of wij compact blijven spelen, alle kansen van PSV blokkeren en na zeventig minuten nog op een normaal resultaat staan."

Vitesse ging zelf wel door in de beker. De Arnhemmers wonnen op bezoek bij Heracles Almelo (0-2).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen