Bendtner gaat cel in voor breken kaak taxichauffeur

2 november 2018 – Nicklas Bendtner is vrijdag in Kopenhagen veroordeeld tot een celstraf van vijftig dagen. De dertigjarige aanvaller is schuldig bevonden aan de mishandeling van een taxichauffeur. In september raakte de Deen verwikkeld in een handgemeen met de taxichauffeur, die daarbij zijn kaak brak.

Bendtner gaat cel in voor breken kaak taxichauffeur

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Bendtner kreeg na een avondje stappen in de Deense hoofdstad onenigheid met de taxichauffeur. De aanvaller en zijn vriendin waren het oneens met de door de taxichauffeur gekozen route, waarna het koppel de taxi uitstapte. De chauffeur ging vervolgens Bendtner en zijn vriendin achterna, waarna het handgemeen ontstond.

De aanvaller van Rosenborg beweerde puur uit zelfverdediging te hebben gehandeld, maar daar was de rechtbank in Kopenhagen het mee oneens. Toen de taxichauffeur op de grond lag, zou Bendtner nog een schop hebben uitgedeeld. Bendtner beweert echter dat hij zich over de chauffeur boog om te zien hoe het met hem ging.

De oud-spits van onder meer Arsenal en Juventus gaat in beroep tegen de straf.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie

gerelateerd