Van der Gaag snakt naar eerste zege sinds mid-augustus

2 november 2018, 16:37

De eerste tekenen van herstel zijn zichtbaar, maar NAC Breda wacht nog steeds op de eerste overwinning sinds mid-augustus. De Parel van het Zuiden speelde de laatste twee wedstrijden gelijk en neemt het zaterdag voor eigen publiek op tegen Heracles Almelo, één van de verrassingen van het Eredivisie-seizoen. Mitchell van der Gaag hoopt dat tegen de Heraclieden de ommekeer plaatsvindt.

Na zes nederlagen op rij boekte NAC twee weken geleden een klein succesje door gelijk te spelen tegen aartsrivaal Willem II (2-2). Een week later volgde een remise tegen ADO Den Haag (1-1). Van der Gaag zegt dat de negatieve reeks is doorbroken. "Maar we willen meer. Om écht stappen te maken, moet je een keer drie punten pakken. Daar zijn we naar op zoek en daar zijn we aan toe", zegt hij in gesprek met het televisiekanaal van de club uit Breda.

De oefenmeester beseft dat Heracles een taaie tegenstander. "We spelen tegen een ploeg die goed voetbalt, er goed voor staat en makkelijk scoort. Ze hebben vertrouwen in hun manier van spelen, dat zie je overal in terug. Ze spelen op een iets andere manier dan we in Nederland gewend zijn. Dat is makkelijk te zeggen omdat ze een buitenlandse trainer hebben, maar we hebben ze goed bekeken en dan zie je een aantal dingen terug die je niet vaak ziet in Nederland."

Van der Gaag snakt - net zoals iedereen in Breda - naar een zege. "We maken kleine stapjes, maar we maken stappen. Dat is belangrijk. Dat moet zaterdag tot drie punten leiden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen