Advocaat worstelt voorin en ziet Görtler als noodverband

2 november 2018, 16:58

Dick Advocaat hoopt snel weer over Jean-Christophe Bahebeck te kunnen beschikken. De Franse spits leek onlangs zijn officiële terugkeer bij FC Utrecht te kunnen maken, maar raakte twee weken geleden wederom geblesseerd. Advocaat zal zondag tegen ADO Den Haag in elk geval niet over Bahebeck kunnen beschikken, dus blijft de spitspositie in Utrecht een hoofdpijndossier.

Omdat Simon Makienok eveneens geblesseerd is en Cyriel Dessers niet voldoet, experimenteerde Advocaat de voorbije twee wedstrijden met Görtler als spits. "Wat we zondag doen, daar ben ik nog niet over uit. Met alle respect, maar van Lukas Görtler zie je dat hij geen spits is en dat hij een noodverband is", zegt de 71-jarige oefenmeester tegen het Algemeen Dagblad.

Midweeks won Utrecht met 5-1 van ASWH. Ondanks de ruime bekeroverwinning is Advocaat niet tevreden. "We gaven elke bal aan de tegenstander en leden veel te veel onnodig balverlies. Dat moet zondag een stuk beter", gaat hij verder.

Tegenstander ADO Den Haag noemt Advocaat een lastige ploeg. "Ook nu gaat het erom: kunnen we ze op afstand zetten of komen ze erbij? In die zin is elke wedstrijd bepalend tot het einde van de eerste seizoenshelft. Tot nu toe doen we wat we moeten doen. In december moeten we zeggen of dat genoeg is geweest of niet."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen