Vardy rouwt om dood voorzitter: "Hij maakte deel uit van de groep"

2 november 2018, 19:20

Jamie Vardy heeft naar eigen zeggen een van de zwaarste weken van zijn leven achter de rug. Een week geleden overleed Leicester City-voorzitter Vichai Srivaddhanaprabha door een tragisch helikopterongeluk. Vardy wil Srivaddhanaprabha eer aandoen door zaterdag met Leicester te winnen van Cardiff City.

Het belooft een emotionele wedstrijd te worden voor de spelers van Leicester City, weet ook Vardy. "Maar we wilden allemaal spelen. Dat is wat Vichai had gewild, dus dat gaan we ook doen. We moeten zijn naam eer aandoen en zo goed mogelijk ons best doen om de wedstrijd te winnen. Het wordt zwaar en emotioneel, maar we hebben erover gepraat. Men zegt dat het resultaat niet uitmaakt, maar wij gaan voor een positief resultaat", zegt hij tegen Sky Sports.

Vardy, sinds 2012 speler van Leicester City, beschouwde de voorzitter als familielid. "Hij was niet alleen voorzitter, maar onderdeel van de familie. Het maakte hem niet uit wie je was; hij maakte altijd tijd voor je vrij. Hij maakte deel uit van de groep, steunde ons altijd en wilde altijd betrokken zijn."

Na het duel met Cardiff City reist de spelersgroep waarschijnlijk door naar Thailand, waar de overleden voorzitter wordt begraven. "Het is enorm belangrijk dat we daarbij aanwezig zijn. We zijn een hechte en grote familie en daar heeft Vichai een belangrijke rol in gespeeld."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen