De Gier op zoek naar stabiliteit bij wisselvallig NEC

2 november 2018, 20:28

NEC kent een wisselvallig seizoen, dus is trainer Jack de Gier op zoek naar stabiliteit. De Nijmegenaren kenden een sterke start, maar wonnen slechts één van de vijf laatste competitiewedstrijden. Een week geleden zakte NEC door de ondergrens door voor eigen publiek met liefst 1-5 te verliezen van TOP Oss.

Midweeks slaagde NEC er niet in zich te herstellen. In het bekertoernooi ging de ploeg van De Gier met 2-3 onderuit tegen Fortuna Sittard. De oefenmeester gaat zondag tegen Jong AZ voortborduren op het spel van dat duel. "Je kiest ergens voor. We spelen nu met middenvelders op het middenveld, nu met Joey van den Berg, Tom Overtoom en Kevin Jansen. Dat is goed bevallen. Ik hou vast aan 4-3-3, maar het hangt ervan af hoe je dat invult. Op deze manier geeft het wat meer stabiliteit en daar zijn we naar op zoek", zegt hij tegen Omroep Gelderland.

De Gier kan binnenkort weer over een fittere spelersgroep beschikken. "Er komen wat spelers terug van blessures, in mijn optiek belangrijke spelers. Mart Dijkstra is ziek, die had gisteren koorts en is er vandaag ook nog niet. Dus die moeten we afschrijven voor de wedstrijd. Maar verder hebben we voldoende keuze voor komende zondag." 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen