PSG blijft foutloos dankzij tandem Mbappé-Neymar

2 november 2018, 22:51   Bijgewerkt: 2 november 2018, 22:56

Paris Saint-Germain blijft ongenaakbaar in de Ligue 1. Het team van trainer Thomas Tuchel maakte vrijdagavond geen verpletterende indruk tegen Lille OSC, maar won uiteindelijk wel met 2-1 van de nummer twee van de Franse competitie. Door de zege heeft PSG na twaalf speelrondes al een voorsprong van elf punten op de concurrentie.

Terwijl de concurrentie zo nu en dan punten laat liggen, maakt PSG geen fout. Een week geleden werd subtopper Olympique Marseille met 0-2 aan de kant gezet, vrijdag werd het verrassend sterk presterende Lille eveneens verslagen. De Noord-Franse club mocht lange tijd hopen op een stunt, tot de tandem Mbappé-Neymar in de slotfase toesloeg.

Het was Mbappé die na zeventig minuten de score opende. Op aangeven van Neymar schoot de Franse aanvaller de bal met een geplaatst schot achter doelman Mike Maignan. De keeper moest even later de bal weer uit het doel vissen. Ditmaal was Mbappé de aangever en Neymar de afmaker. Nicolas Pépé, een van de revelaties van het Ligue 1-seizoen, maakte in de blessuretijd vanaf de strafschopstip de eretreffer namens Lille.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen