Koeman 'geeft alles' voor Fener tot de beslissing komt

3 november 2018, 09:00

Opmerkelijk genoeg besloot Fenerbahçe om trainer Phillip Cocu te ontslaan, maar mochten assistenten Erwin Koeman en Chris van der Weerden aanblijven. Dat duo loodste de ploeg vrijdag als interim-trainers naar een 2-2 gelijkspel tegen rivaal Galatasaray. Koeman is benieuwd waar het schip gaat stranden.

Verwacht werd dat het duo ontslagen zou worden, maar dat gebeurde dus (nog) niet. "Er is maar één iemand die een beslissing kan nemen over mijn toekomst en dat is de president. Samen met Chris van der Weerden ben ik eindverantwoordelijk op dit moment", klinkt zijn reactie na afloop. "Wij hebben allebei nog een contract en zullen ons werk zo goed mogelijk uitvoeren. Er komt vanzelf een moment waarop wij duidelijkheid krijgen. Misschien is dat maandag al, misschien duurt het nog een week of misschien zelfs wel een maand. Tot die tijd geven wij alles voor de club."

Dat er vrijdag een punt werd gehaald tegen Galatasaray, mag uiteraard als opsteker gezien worden. "Ons plan werkte goed. Voor rust waren wij ook al de betere ploeg. Galatasaray kwam uit het niets op 1-0 en de 2-0 gaven we na rust veel te snel weg. Slecht speelden we desondanks zeker niet. De spelers hebben zeer gedisciplineerd gespeeld."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen