Machtig Internazionale vervolgt winnende serie tegen Genoa

3 november 2018, 17:00

Internazionale blijft ijzersterk presteren in de Serie A. De formatie van Luciano Spalletti won zaterdag zonder enkele grote namen simpel met 5-0 van Genoa. In de slotfase liep de score nog behoorlijk op.

Al na een kwartier stond de thuisploeg met 2-0 voor. Roberto Gagliardini opende de score en zag aanvaller Matteo Politano twee minuten later de 2-0 maken. Vervolgens deed Inter het rustig aan tegen de middenmoter, maar in de tweede helft ging het tempo nog even omhoog. Kort na rust scoorde Gagliardini de 3-0 en was het duel beslist. De 24-jarige middenvelder had dit seizoen nog niet gescoord, maar kwam vandaag dus twee keer tot scoren.

Daar leek het bij te blijven, totdat de thuisploeg in de slotfase toch nog even in de aanval ging. Joao Mario en Radja Nainggolan deden nog een duit in het zakje en legden de eindstand vast op 5-0. Inter komt daardoor op gelijke hoogte met nummer twee Napoli en heeft nu zeven Serie A-duels op rij gewonnen.

Stefan de Vrij kwam negentig minuten in actie bij de winnende partij.