Slutsky wil Gözübüyük bedanken voor rode kaart Doekhi

3 november 2018, 21:56

Leonid Slutsky vindt de rode kaart van Danilho Doekhi tegen PSV onterecht. Voor de tweede keer dit seizoen stuurde Serdar Gözübüyük de verdediger van Vitesse van het veld. Hoewel de Rus het oneens is met de arbiter, bekijkt hij het van de positieve kant.

Doekhi kreeg eerder dit seizoen tegen Feyenoord ook een rode kaart van Gözübüyük. Zaterdagavond zag hij rood voor een overtreding op Hirving Lozano. "Ik moet de scheidsrechter bedanken. Hij creëerde de mogelijkheid om onze teamspirit te testen. Ik wil hem heel erg bedanken voor zijn besluit", zegt Slutsky tegen FOX Sports. "Hij heeft ons team sterker gemaakt. Ik ben niet cynisch, ik probeer het positieve eruit te halen. Zijn beslissing kan ik toch niet veranderen. Dit kan ik gebruiken voor de ploeg en mijn werk, dat is belangrijker."

Vitesse moest in de zeventigste minuut buigen voor PSV, nadat Luuk de Jong het enige doelpunt maakte. Toch is Slutsky trots. "PSV heeft niet veel grote kansen gehad. We stonden goed te verdedigen en probeerden de mogelijkheden in de counter aan te grijpen. We hadden misschien wel meer verdiend."

Lees ook: Van Bommel prijst geduld en verklaart wissel Ramselaar

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen