Tactiek Willem II werkt niet: "Toch het kwaliteitsverschil"

3 november 2018, 23:00

Willem II keek na een kwart wedstrijd al tegen een 2-0 achterstand aan op bezoek bij Ajax. De Brabanders zagen al snel dat er geen resultaat te halen viel in Amsterdam en besloten de schade te beperken. "Ik denk dat je na een kwartier met 4-0 achter kan staan."

De Tilburgers gingen in de openingsfase 1-op-1 spelen in de Johan Cruijff ArenA. Prompt stond het razendsnel 2-0. Toch vind trainer Adrie Koster het een rechtvaardige tactiek, zo blijkt uit gesprek met FOX Sports. "Ik heb er geen spijt van. Ik moet zeggen dat Ajax vanaf het begin gas gaf. Dan kun je wel voor de goal gaan liggen, maar dan ga je er ook af. Dan zie je toch het kwaliteitsverschil." De trainer kan leven met de nederlaag, want hij weet ook dat zijn ploeg daar geen aanspraak op maakte: "We kregen nog wel eens kans via Fran Sol, maar dat is natuurlijk te weinig."

Aanvoerder Freek Heerkens vond dat Willem II het in de tweede helft niet slecht deed. "Ik denk dat je na een kwartier met 4-0 achter kan staan. Daarna zetten we het om in ons oude systeem en in de tweede helft heb ik een team gezien dat speldenprikjes uitdeelt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen