Gisteren gemist: Ajax en PSV winnen, Keizer genoemd bij Sporting

4 november 2018, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zaterdag 3 november.

KNVB Beker: Feyenoord thuis tegen Utrecht, Ajax naar Roda

Bekerhouder Feyenoord spelen in de achtste finale van de KNVB Beker een thuiswedstrijd tegen FC Utrecht. Ajax gaat op bezoek bij Roda JC, tegenwoordig een middenmoter in de Eerste Divisie. Stuntploeg RKC Waalwijk treft FC Twente in Enschede. FC Emmen-beul ODIN'59 ontvangt enkelvoudig bekerwinnaar sc Heerenveen.

Ajax op de spaarstand zonder moeite langs Willem II

In een wedstrijd waarin de krachten werden gespaard met het oog op de Champions League heeft Ajax simpel met 2-0 gewonnen van Willem II. Door twee snelle goals van Kasper Dolberg en Frenkie de Jong was de wedstrijd voor rust al min of meer beslist en blijven de Amsterdammers in het spoor van koploper PSV.

A Bola: Sporting aast nu op Keizer na afhaken Slutsky

Nu Leonid Slutsky onhaalbaar lijkt voor Sporting Portugal, is Marcel Keizer een belangrijke kandidaat om de trainersvacature in te vullen. Dat meldt A Bola, de Portugese krant die eerder Slutsky aan Sporting linkte. De topclub zoekt een nieuwe trainer na het ontslag van José Pereiro.

De Jong bezorgt PSV nipte zege op tiental van Vitesse

PSV heeft zijn elfde competitieoverwinning op rij geboekt. Het won in eigen huis met 1-0 van Vitesse, al ging dat niet bepaald van een leien dakje. De Eindhovenaren stonden al na een kwartier met een man meer, maar hadden veel last van een veerkrachtig en counterend Vitesse. Aanvoerder Luuk de Jong besliste de wedstrijd pas na zeventig minuten spelen.

FC Barcelona pakt in slotminuten onverdiende zege

FC Barcelona heeft zaterdagavond een onverdiende zege geboekt op Rayo Vallecano (2-3). De nummer negentien van La Liga liet de koploper, dat nog zonder Lionel Messi speelde, ontsnappen in de slotminuten. Pas in de 87ste minuut maakte invaller Ousmane Dembele de gelijkmaker, twee minuten later bezorgde Luis Suarez Barça alsnog de volle buit.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen