Luuk de Jong: "We dachten: het komt wel goed tegen tien man"

4 november 2018, 10:51

PSV boekte zaterdag weer een zege in de Eredivisie, maar heel gemakkelijk ging dat niet. Ondanks dat Vitesse lange tijd met tien man speelde, won PSV moeizaam met 1-0. Luuk de Jong zag dat zijn ploeg er iets te gemakkelijk over dacht.

"Vitesse had na die rode kaart één taak: ons er niet meer doorlaten", stelt De Jong tegen Omroep Brabant. "Wij gingen misschien denken: het komt wel goed tegen tien man. Dat mag niet, maar is wel menselijk. We kwamen er niet doorheen en konden de ruimtes niet vinden. Vitesse is ook gewoon een lastige ploeg."

De winnende goal werd gemaakt door Luuk de Jong. "Het was geen makkelijke wedstrijd. Vitesse hield het veld compact en ze hebben het ons zo heel moeilijk gemaakt. Gelukkig kon ik die bal van Lozano inschieten", aldus de aanvaller, die zag dat zijn team midweeks strandde in de beker tegen RKC Waalwijk. "We hadden ook met de reserves moeten winnen. Die beker is gewoon een prijs. De uitschakeling is zuur en jammer. We hebben gelukkig goed gereageerd en de overwinning gepakt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen