Spoorboekje: overleg speeldatum Feyenoord - VVV, ErediVisie

5 november 2018, 07:00   Bijgewerkt: 4 november 2018, 23:45

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op maandag 5 november.

Nieuws

Nieuwe speeldatum Feyenoord - VVV

De KNVB, Feyenoord, VVV-Venlo en de gemeente Rotterdam gaan met elkaar om tafel om een nieuwe datum voor de gestaakte competitiewedstrijd te prikken. Mogelijk wordt ook duidelijk hoe het kan dat gisteren de lichtmasten in De Kuip uitvielen.

Specials

ErediVisie

Zoals gebruikelijk blikt FCUpdate.nl daags na het Eredivisie-weekend terug op de gespeelde duels. Welke zaken vielen op? Het komt allemaal voorbij in onze rubriek ErediVisie.

Wedstrijden

Jong PSV - FC Den Bosch (20.00 uur)

FC Den Bosch is bezig aan een opmars in de Eerste Divisie. De club uit Noord-Brabant won de laatste vijf wedstrijden en heeft zich gemeld in de top van de competitie. Vanavond kunnen de Bosschenaren stijgen naar de vierde plaats, maar dan zullen zij in Eindhoven wel moeten zien af te rekenen met Jong PSV.

Huddersfield Town - Fulham (21.00 uur)

Het seizoen verloopt nog niet zoals Huddersfield Town en Fulham hadden gehoopt. De clubs presteren ondermaats en staan op de laatste en een na laatste plek in de Premier League. Beide teams hopen snel de weg naar boven in te slaan, dus staat er veel op het spel vanavond in Huddersfield. Bij de thuisploeg staan Terence Kongolo, Juninho Bacuna en Rajiv van la Parra onder contract, bij Fulham speelt Timothy Fosu-Mensah.

Hamburger SV - 1. FC Köln (20.30 uur)

Wie verovert vanavond de koppositie in de 2. Bundesliga? Zowel Hamburger SV als 1. FC Köln kan FC St. Pauli van de troon stoten. De teams nemen het in een rechtstreeks duel tegen elkaar op. Een beladen kraker op het tweede Duitse niveau.

Voetbal op tv

20.00 uur: Jong PSV - FC Eindhoven, FOX Sports 1, live verslag van het Eerste Divisie-duel

20.30 uur: Veronica Inside, Veronica, voetbalpraatprogramma

21.00 uur: Huddersfield Town - Fulham, Ziggo Sport Voetbal, live verslag van het Premier League-duel 

22.00 uur: Natafelen met Kees, FOX Sports 1, voetbalpraatprogramma

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen