Maandag overleg over nieuwe speeldatum Feyenoord - VVV

4 november 2018, 18:27   Bijgewerkt: 4 november 2018, 20:31

De KNVB, Feyenoord, VVV-Venlo en de gemeente Rotterdam gaan maandagochtend in samenspraak op zoek naar een nieuwe speeldatum voor de gestaakte competitiewedstrijd. In De Kuip vielen zondagmiddag vlak na de aftrap de lichtmasten uit. Omdat het probleem niet binnen afzienbare tijd kon worden opgelost, staakte scheidsrechter Bas Nijhuis de wedstrijd.

"Maandagochtend volgt zo snel mogelijk overleg tussen KNVB en de directies van beide clubs'', meldt een woordvoerder van de KNVB aan het ANP. "We willen de wedstrijd natuurlijk zo snel mogelijk inhalen. We zijn gebonden aan restricties vanuit de internationale bonden. Op de tijdstippen van Europese wedstrijden mag niet gevoetbald worden. We moeten ook rekening houden met supporters die weer massaal naar het stadion moeten kunnen komen.''

Maandagavond zal er in elk geval niet worden gevoetbald, meldt de voetbalbond. Op de dinsdag, woensdag en donderdag worden Europese wedstrijden afgewerkt, wat de zoektocht naar een geschikt speelmoment bemoeilijkt. De zaak zal ook worden voorgelegd aan de aanklager betaald voetbal. Die zal beslissen of een partij blaam treft en of de wedstrijd zal worden hervat, of helemaal opnieuw wordt gespeeld.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen