Morata gidst Chelsea met dubbelslag naar tweede plaats

4 november 2018, 18:48

Chelsea is de nieuwe nummer twee van de Premier League. De club uit Londen rekende zondag voor eigen publiek af met stadgenoot Crystal Palace. Álvaro Morata was bij Chelsea de gevierde man: hij nam twee doelpunten voor zijn rekening en had zodoende een groot aandeel in de overwinning.

De afgelopen drie speelrondes was Morata al trefzeker tegen Southampton en Burnley. Zijn goede vorm bevestigde hij zondag door twee doelpunten te maken. De Spaanse spits opende na een halfuur spelen de score op Stamford Bridge. Op aangeven van landgenoot Pedro maakte Morata de 1-0 tegen het team van Patrick van Aanholt.

Crystal Palace kwam na rust door een goal van Andros Townsend op gelijke hoogte, maar Morata zet niet veel later Chelsea weer op voorsprong. Uit een vrije trap van Eden Hazard schoot de Spanjaard raakt. Een paar minuten later besliste Pedro de wedstrijd door een voorzet van Marcos Alonso om te zetten in een doelpunt.

Door de zege passeert Chelsea Liverpool op de ranglijst. Liverpool bleef zaterdag tegen Arsenal op 1-1 steken. De nummers twee en drie van de Premier League hebben na speelronde elf een achterstand van twee punten op koploper Manchester City.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen