Groothuizen: "Verschrikkelijk dat ik de wedstrijd om zeep help"

4 november 2018, 19:18

Indy Groothuizen was zondagmiddag de schlemiel bij ADO Den Haag. De 22-jarige doelman ging in de beginfase van de wedstrijd tegen FC Utrecht gruwelijk de fout in, waardoor de Hagenaren op een 1-0 achterstand kwamen. ADO kwam de fout van Groothuizen niet te boven en ging uiteindelijk met 3-0 onderuit.

In de achtste minuut probeerde Groothuizen een terugspeelpass van Dion Malone aan te nemen, maar dat ging verkeerd. De bal rolde richting het doel en kwam via de paal alsnog bij Groothuizen terecht, die echter niet kon voorkomen dat Cyriel Dessers de score opende. "Dit is het slechtste wat je als keeper kunt overkomen. Zoals wel vaker hadden we afgesproken de eerste fase goed door te komen. Dat je dan de 1-0 teken krijgt door zo'n zeperd, dat is voor mij verschrikkelijk. Dan weet je dat het een heel nare middag wordt."

De jonge doelman probeert uit te leggen wat er misging. "Ik wil 'm meenemen, maar de bal glijdt van mijn fout af. Ik moest wachten, want de bal rolde richting de paal. Ik wist niet of 'ie binnenkant of buitenkant paal zou gaan. Wetende dat ik een man in mijn rug had, probeerde ik de bal af te schermen. Hij (Dessers, red.) loopt eigenlijk met mij de goal in. Onverklaarbaar", aldus een gedesillusioneerde Groothuizen tegenover Omroep West.

"Dit seizoen zit het sowieso nog niet mee. Ik hoop dat die gifbeker inmiddels leeg is, dan kunnen weer langzaam omhoog kijken", gaat hij verder. "Ik wil mijn excuses aanbieden aan iedereen die ADO een warm hart toedraagt. Vooral de spelers, die elke wedstrijd hard werken. Ik vind het verschrikkelijk dat ik de fout inga en de wedstrijd om zeep help."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen