Stegeman boos: "Het was bedroevend wat we lieten zien"

4 november 2018, 21:40

Go Ahead Eagles slaagde er zondagmiddag niet in om de koppositie in de Eerste Divisie te heroveren. De club uit Deventer maakte op bezoek bij Telstar weinig indruk en ging voor de tweede keer dit seizoen onderuit: 2-1. John Stegeman is zeer ontstemd over de manier waarop zijn team voor de dag kwam in Velsen-Zuid.

De oefenmeester stelt in gesprek met De Stentor boos te zijn. "We moeten naar onszelf kijken en het was bedroevend wat we lieten zien. Bagger. Als team was het slecht en individueel heb ik ook geen enkele voldoende gezien. Ik heb me echt zitten ergeren aan ons spel. Dit hebben we over onszelf afgeroepen."

Go Ahead Eagles kwam halverwege de tweede helft op een 1-0 achterstand. Via Thomas Verheydt kwam de club uit Deventer op gelijke hoogte, maar de bezoekers kwamen een doelpunt van Melle Springer niet meer te boven. "De spelers moeten meer laten zien op het veld, maar ik blijf altijd verantwoordelijk. Ik ben er blijkbaar niet in geslaagd om mijn elftal met de juiste intenties het veld in te krijgen", steekt hij de hand in eigen boezem. "Aan de bal was het ondermaats. In de rust was ik boos en hebben we wat aangepast. We kregen iets meer grip in de tweede helft, maar over het geheel ben ik ontevreden."

Na speelronde twaalf bezet Go Ahead Eagles de tweede plaats in de Eerste Divisie. Sparta Rotterdam won vrijdag met 0-2 bij MVV en is de nieuwe koploper.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen