Gisteren gemist: Van der Vaart stopt, City alleen aan kop

5 november 2018, 00:30   Bijgewerkt: 4 november 2018, 23:51

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zondag 4 november.

Van der Vaart zet per direct een punt achter zijn loopbaan

Rafael van der Vaart hangt zijn voetbalschoenen aan de wilgen. De 35-jarige middenvelder liet onlangs weten dat hij aan het einde van het seizoen zijn carrière zou beëindigen, maar een recent opgelopen blessure is voor Van der Vaart aanleiding geweest om per direct een punt achter zijn loopbaan te zetten. Dat vertelt de 109-voudig International aan De Telegraaf.

Eigen doelpunt Hoedt leidt grote overwinning Man City in

Manchester City is na elf speelrondes nog steeds ongeslagen in de Premier League. Het team van trainer Pep Guardiola had zondagmiddag bijzonder weinig moeite met Southampton, dat met 6-1 aan de kant werd gezet. Door de ruime zege gaan The Citizens met 29 punten uit elf wedstrijden alleen aan kop in de Premier League.

Morata gidst Chelsea met dubbelslag naar tweede plaats

Chelsea is de nieuwe nummer twee van de Premier League. De club uit Londen rekende zondag voor eigen publiek af met stadgenoot Crystal Palace. Álvaro Morata was bij Chelsea de gevierde man: hij nam twee doelpunten voor zijn rekening en had zodoende een groot aandeel in de overwinning.

Dost scoort tegen promovendus eerste goal sinds terugkeer

Bas Dost heeft zondagavond zijn eerste doelpunt gemaakt sinds zijn terugkeer van een slepende hamstringblessure. De aanvaller van Sporting Portugal schoot tegen Santa Clara raak vanaf de strafschopstip. Met pijn en moeite won het team van Dost met 1-2 bij de promovendus.

Oranje Leeuwinnen toch niet met Van der Gragt in play-offs

De Oranje Leeuwinnen kunnen de komende interlandperiode toch niet beschikken over Stefanie van der Gragt. De play-offwedstrijden tegen Zwitserland komen te vroeg voor de verdediger, meldt de KNVB. Van der Gragt kampte met een bovenbeenblessure en de afgelopen dagen is gebleken dat zij nog niet fit genoeg is.

Groenendijk kondigt veranderingen aan bij ADO

ADO Den Haag gaf zondagmiddag tegen FC Utrecht weer niet thuis. De Hagenaren gingen met 3-0 onderuit en zijn daardoor al een maand zonder zege. Het geduld van Alfons Groenendijk raakt op. De trainer overweegt aan zijn team te sleutelen.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen