Zeneli: "Storend dat toeschouwers al snel gingen fluiten"

5 november 2018, 10:03

Arber Zeneli vindt dat het publiek van sc Heerenveen te snel hun onvrede uit. De Friezen leverden zondag een matige partij af tegen FC Emmen (1-1), tot teleurstelling van de achterban. Heerenveen won op 17 april tegen ADO Den Haag (2-0) voor de laatste keer een competitieduel in het eigen Abe Lenstra Stadion.

"Ons tempo lag te laag, we speelden eigenlijk heel slecht. Ik kan het verschil tussen thuis- en uitwedstrijden niet verklaren", zegt Zeneli tegen de Leeuwarder Courant. "We proberen ook hier in Heerenveen ons eigen spel te spelen, maar dat lukt niet. We kunnen veel beter."

De negatieve serie werkt frustrerend in Heerenveen. "Niet alleen voor het publiek, ook voor ons. Ik vond het storend dat de toeschouwers al snel gingen fluiten. Ik snap de frustratie wel, want die voelen wij als spelers ook, maar uit die dan na afloop. Tijdens zo'n wedstrijd hebben we alle steun hard nodig", aldus Zeneli, die tegen Emmen een fraaie vrije trap scoorde door te profiteren van Emmen-doelman Kjell Scherpen. "We hebben het deze week besproken. Ik wist dat de keeper een stukje voor zijn doel zou staan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen