Van Bommel: "Als Nederlandse ploeg kans klein om door te gaan"

5 november 2018, 19:32

In aanloop naar het Champions League-duel van PSV op bezoek bij Tottenham Hotspur heeft trainer Mark van Bommel kenbaar gemaakt dat hij zich niet druk maakt om de grasmat en heeft hij de verwachtingen tussen neus en lippen door wat getemperd. "Wij zitten in de zwaarste poule."

Voorafgaand aan het duel ging het tijdens de traditionele persconferentie vooral over de erbarmelijke staat van de grasmat op Wembley. Van Bommel kan er weinig mee. "We kunnen het veld niet veranderen en moeten gewoon voorbereid zijn op de omstandigheden hier."

PSV en Tottenham Hotspur staan met één punt uit drie wedstrijden onderaan in de poule. Er moet gewonnen worden willen de Eindhovenaren Internazionale en FC Barcelona enigszins in het zicht houden. "Spurs moet morgen winnen. Als wij iets willen, moeten wij ook winnen. We hebben meerdere wapens in ons elftal."

Dat de koploper van de Eredivisie voor een loodzware opdracht staat, beseft Van Bommel maar al te goed. "Wij zitten in de zwaarste poule. Ik had liever een andere poule gehad met mindere teams. Je moet realistisch zijn dat je als Nederlandse ploeg een hele kleine kans hebt om door te gaan in zo'n poule."

Overigens lijkt de grasmat er tijdens de PSV-training beter uit te zien dan de afgelopen dagen het geval was.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen