Vormer plots bankzitter: "Hij moet dit accepteren"

5 november 2018, 20:49   Bijgewerkt: 5 november 2018, 21:56

Club Brugge-trainer Ivan Leko is content met de frustratie van Ruud Vormer. De Oranje-international is niet tevreden met zijn reservebeurten bij blauw-zwart en liet dat duidelijk merken. "Dat is een speler die wil spelen, die wil winnen."

De aanvoerder van de landskampioen begon de laatste twee wedstrijden op de bank. Opvallend, aangezien Vormer ook winnaar van de Gouden Schoen in België is. Trainer Leko kreeg op de persconferentie in aanloop naar het Champions League-duel tegen AS Monaco veel vragen over Vormer. "Ik was blij met de reactie van Vormer", is volgens Het Nieuwsblad de redenatie van de coach. "Dat is een speler die wil spelen, die wil winnen. Beter zo dan wanneer hij niets zou zeggen. Dan zou het lijken alsof hij het niet erg vindt.

Volgens Leko zijn de gedragingen van Vormer de juiste. "Deze reactie toont dat we op hem kunnen rekenen als hij meespeelt." Meespelen doet Vormer de laatste tijd alleen wat minder en Leko heeft daar een heldere uiteenzetting voor. "Ik koos de laatste twee wedstrijden voor wat ik dacht dat de beste ploeg was. Hij was lange tijd de beste speler van Club Brugge maar er komen altijd periodes dat het wat minder gaat. Hij moet dit accepteren en zo snel mogelijk terugkomen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen