FC Den Bosch wint bij Jong PSV al voor zesde keer op rij

5 november 2018, 21:59   Bijgewerkt: 5 november 2018, 23:47

In een matige wedstrijd heeft FC Den Bosch voor de zesde keer op rij gewonnen in de Eerste Divisie. De Bosschenaren hadden het geregeld lastig op bezoek bij Jong PSV, maar wonnen dankzij een late goal van Stefan Velkov wel: 0-1.

De ploeg van Wil Boessen kreeg vooral in de tweede helft veel kansen tegen. Zo kopte Matthias Verreth op de lat en schoot Jordan Teze tien minuten voor tijd de bal tegen Wouter van der Steen op. Luttele seconden later was het aan de andere kant dankzij een prima actie van Stefan Velkov wel raak en zo won Den Bosch wederom op het tweede niveau van Nederland.

Door de nieuwe driepunter stijgen de mannen van Boessen naar de vierde plaats in de Eerste Divisie. De achterstand op koploper Sparta Rotterdam is slechts twee punten. Jong PSV is een grijze middenmoter op dit moment.