Idrissi opgenomen in definitieve selectie Marokko

6 november 2018, 12:04   Bijgewerkt: 6 november 2018, 13:06

Oussama Idrissi is door bondscoach Hervé Renard opgenomen in de definitieve selectie van het Marokkaanse elftal. De aanvaller van AZ speelde elf wedstrijden in Jong Oranje, maar lijkt voor een interlandcarrière bij het Noord-Afrikaanse land te kiezen. Maakt Idrissi binnenkort speelminuten tegen Kameroen, dan kan hij niet meer voor het Nederlands elftal uitkomen.

De 22-jarige Idrissi werd onlangs al opgenomen in de voorselectie van de Marokkanen. Volgens trainer John van den Brom had de aanvaller zijn keuze tussen Oranje en Marokko toen [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/340928/idrissi-heeft-keuze-tussen-oranje-en-marokko-nog-niet-gemaakt/,_blank,nog niet gemaakt]. Idrissi, niet opgenomen in de selectie van Jong Oranje, heeft zich nog niet over de kwestie uitgesproken.

Marokko neemt het volgende week vrijdag in het kwalificatietoernooi om de Afrika Cup op tegen Kameroen. Als Idrissi dan speeltijd krijgt, dan kan hij niet meer voor Oranje uitkomen. De Marokkanen nemen het vier dagen later in een oefenduel op tegen Tunesië. Speeltijd in dat duel is niet bindend.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen