Gerbrands looft Brands: "Iedereen wilde Lozano's handtekening"

6 november 2018, 14:40

Toon Gerbrands koestert nog altijd warme gevoelens voor Marcel Brands, die de afgelopen zomer PSV verliet voor Everton. De algemeen directeur van de Eindhovenaren stelt dat de voormalig technisch manager van PSV een vakman is. Brands was ervoor verantwoordelijk dat Hirving Lozano meer dan een jaar geleden de overstap naar de regerend landskampioen maakte.

Brands' aanpak zorgde er volgens Gerbrands voor dat Lozano's keuze op PSV viel. "Iedereen wilde Lozano's handtekening, maar Marcel kreeg hem omdat hij voor iedere speler een plan heeft. Het gaat om de persoonlijke benadering. Marcel heeft hem en zijn familie twee keer gesproken, dus toen is een band ontstaan. Hij vertelde Lozano dat hij zich bij PSV zou kunnen ontwikkelen en dat de club hem zou klaarstomen voor de volgende stap", aldus Gerbrands tegenover Liverpool Echo.

De algemeen directeur stelt dat Lozano niet heel lang meer in Eindhoven zal voetballen. "Hij blijft hier twee jaar en maakt dan een stap naar een grote club", aldus Gerbrands, die zegt dat PSV dankzij Brands meer scout in Zuid-Amerika. "Spelers uit Colombia, Uruguay, Brazilië en Mexico. We hebben nu twee Mexicanen in onze selectie en iedereen in dat land is nu fan van PSV vanwege de spelers die we hebben aangetrokken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen