Remise Barcelona tegen Inter doet vooral Tottenham pijn

6 november 2018, 22:51   Bijgewerkt: 6 november 2018, 23:46

FC Barcelona heeft op bezoek bij Internazionale verzuimd om zich te verzekeren van de volgende ronde in de Champions League. Op bezoek in Milaan kwam de ploeg van Ernesto Valverde niet verder dan een 1-1 gelijkspel, dankzij een late gelijkmaker van Mauro Icardi. Door de remise moeten de Catalanen in Eindhoven, weliswaar een klein beetje, nog een punt pakken.

Nog altijd zonder Lionel Messi, hij zat wel bij de selectie maar werd voor het treffen nog niet fit genoeg geacht, gingen de Catalanen met de volle buit uit drie duels op bezoek bij Internazionale. Net als zo vaak de laatste weken was er bij afwezigheid van de Argentijn een hoofdrol voor Luis Suárez. De Uruguayaan raakte na twintig minuten spelen snoeihard de paal. Niet veel later zag hij een wippertje een meter naast het doel van Samir Handanovic verdwijnen.

De keeper van Inter werd volop getest in Milaan, zeker door Suárez, maar pas na de pauze voor het eerst gepasseerd. De treffer die na een uur voetballen werd gemaakt, ging vanwege buitenspel echter niet door. En dus werd het níet de avond van de diepe spits, maar wel van invaller Malcom. Hij kwam binnen de lijnen voor Ousmane Dembélé. De Braziliaan, die ondanks zijn prijskaartje van 41 miljoen euro nog maar weinig kan overtuigen tot dusver bij Barcelona en aangaf niet blij te zijn met zijn rol, maakte met een van zijn eerste balcontacten de bevrijdende treffer. Hij schoot hard onder Handanovic door.

Een overwinning kwam er echter niet. Mauro Icardi deed zijn oude werkgever pijn door direct na het openingsdoelpunt nog voor de gelijkmaker te zorgen. De spits pikte een rebound op en schoot uit de draai de gelijkmaker binnen. Daardoor is FC Barcelona officieel nog niet geplaatst voor de knock-outfase, maar dat is slechts een kwestie van tijd. Aan een punt in Eindhoven hebben ze over twee weken in elk geval genoeg. Voor Tottenham, en door het verlies in mindere mate voor PSV, zal het punt van Inter in Londen hard aankomen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen