Van Bommel over snelle exit: "Ze zijn gewoon te goed"

6 november 2018, 23:37

Mark van Bommel is tevreden met de manier waarop PSV zich dinsdagavond heeft geweerd op bezoek bij Tottenham Hotspur. Ondanks dat de Eindhovenaren de deksel op de neus kregen in de negentigste minuut, was de coach trots op de geleverde prestatie. "We hebben ons fantastisch verweerd."

Dat vond de trainer tegenover Veronica, meteen na het duel. "We hebben gevochten als leeuwen. Ik kan mijn spelers alleen maar een compliment geven", stak hij van wal. "Maar Tottenham was wel heel erg sterk. We zijn ver teruggedrongen en ze hebben veel kansen gehad. Maar wij hadden na de 1-1 ook gewoon nog de 1-2 kunnen maken." Daarvoor kreeg invaller Donyell Malen de grootste kans, maar zijn inzet werd gestopt.

Ook was de coach zeer te spreken over de supporters van PSV. "Ze waren fantastisch en stonden de hele wedstrijd achter onze ploeg. Na het duel kregen we zelfs een staande ovatie. Dat zegt genoeg", aldus de oefenmeester. Ondanks de geweldige fans en het feit dat PSV voor het derde keer deze poulefase op voorsprong kwam, is de ploeg wel uitgeschakeld in de Champions League.

Uitschakeling

"Als je vooraf naar onze poule kijkt, dan zet je ons ook op de vierde plek neer", was Van Bommel realistisch. "We hebben vier keer gespeeld en zijn driemaal op voorsprong gekomen. En toch hebben we maar één punt. Ze zijn gewoon te goed." Op de persconferentie liet Van Bommel zich overigens nog iets anders uit over de late tegengoal. "It was sh*t", glimlachte de coach als een boer met stekende kiespijn.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen