Niet alleen Neymar, maar heel PSG is boos op Kuipers

7 november 2018, 10:46

Björn Kuipers heeft zich absoluut niet populair gemaakt bij Paris Saint-Germain. Neymar sprak na de wedstrijd al zijn ongenoegen uit over het optreden van de Nederlander en hij is niet de enige uit het Franse kamp die boos is op de leidsman na het 1-1 gelijkspel tegen Napoli.

Trainer Thomas Tuchel was van mening dat er voorafgaand aan de penalty voor Napoli voor buitenspel gefloten had moeten worden. "Het was buitenspel", zegt de Duitser. "Daarna hadden wij een penalty moeten krijgen voor een overtreding op Juan Bernat. Deze beslissingen zijn moeilijk te accepteren. Het zat ons niet mee."

Ook voorzitter Nasser Al-Khelaifi nam na de wedstrijd de maat met Kuipers. "We hebben twee punten verloren door fouten van de scheidsrechter", zegt hij. "Het was duidelijk te zien dat er buitenspel vooraf ging aan het doelpunt van Napoli. Ook hadden wij een strafschop moeten krijgen. Hierdoor had het 0-2 kunnen staan en niet 1-1, maar we zullen het moeten accepteren. Duidelijk is dat de VAR zo snel mogelijk nodig is in de Champions League."

Alsof dat nog niet genoeg was, liet ook Gianluigi Buffon zijn onvrede nog blijken. "Zijn fouten hebben de wedstrijd veranderd", vindt de Italiaan. "We wachten met smart op de VAR in de Champions League. Met de VAR komen deze fouten niet voor."

Ook Neymar sprak zijn ongenoegen uit en noemde de Nederlander 'respectloos'.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen