Vertraging Feyenoord City dreigt na tussenrapport

7 november 2018, 12:41

Er dreigt mogelijk vertraging voor Feyenoord City. RTV Rijnmond komt woensdag met het nieuws op de proppen dat Feyenoord nog deze maand een beslissing moet nemen over de plannen die er nu liggen. Dat wil de gemeente Rotterdam.

Als dat later wordt, lopen de plannen vertraging op en komt de oplevering van het nieuwe stadion in 2023 in gevaar. Dat is de conclusie van het tussenrapportage over Feyenoord City door de gemeente Rotterdam. De club wil eerst de businesscase aanpassen, het ontwerp van het stadion verbeteren en de garantie dat er een vaste jaarlijkse vergoeding van minimaal 25 miljoen euro aan het spelersbudget wordt toegevoegd. Die zaken staat voor Feyenoord nu bovenaan de verlanglijst.

Feyenoord wil dat geld als eerste ontvangen, nog voordat het in handen komt van de banken en de gemeente. Volgens wethouder Visser van Financiën is dat echter in strijd met de gemaakte afspraken. Momenteel wordt er door de partijen aan een oplossing gewerkt, maar die is er nog niet. Voordat Feyenoord een definitieve beslissing maakt over Feyenoord City, wil de club deze zaken uit de wereld hebben geholpen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen