Kluivert krijgt voor derde keer een basisplaats bij AS Roma

7 november 2018, 18:07

Justin Kluivert mag het voor de derde keer dit seizoen proberen in de basis van AS Roma. Eusebio Di Francesco geeft de linksbuiten het vertrouwen in het Champions League-duel van woensdagavond met CSKA Moskou, dat om 18.55 uur begint. Kluivert krijgt de voorkeur boven Cengiz Under en Stephan El Shaarawy. Landgenoot Rick Karsdorp is door een blessure niet beschikbaar.

De tweevoudig Oranje-international moest de wedstrijd tegen CSKA van twee weken geleden missen vanwege een blessure. Voor de return in Rusland gebruikt Di Francesco hem in een 4-2-3-1-systeem, waar Edin Dzeko de diepste spits is. Kluivert, Lorenzo Pellegrini en Alessandro Florenzi moeten hem ondersteunen.

Voor Kluivert wordt het zijn tweede Champions League-wedstrijd in dienst van de Romeinen. Begin oktober stond de oud-Ajacied tegen Viktoria Pilzen (5-0) ook in de basis, en maakte hij tegen de Tsjechen zijn enige doelpunt voor Roma tot nu toe. Voor de Champions League-opener tegen Real Madrid zat de aanvaller niet eens bij de selectie. Kluiverts andere duel in de basis was het competitietreffen van 23 september tegen Bologna (2-0 nederlaag).

Opstellingen

CSKA Moskou: Akinfeev; Fernandes, Beçao, Magnússon; Nababkin; Oblyakov, Bijol, Akhmetov; Vlasic, Chalov, Sigurdsson

AS Roma: Olsen; Santon, Manolas, Fazio, Kolarov; Cristante, Nzonzi; Florenzi, Lo Pellegrini, Kluivert; Dzeko

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen