Erwin Koeman krijgt in interlandperiode duidelijkheid

7 november 2018, 19:30

Erwin Koeman (op archiefbeeld) verwacht in de interlandperiode meer duidelijkheid over zijn eigen toekomst en die van Chris van der Weerden bij Fenerbahçe. Het duo zwaait al dan niet tijdelijk de scepter in Istanbul nadat Phillip Cocu vorige week op non-actief werd gezet.

Koeman en Van der Weerden leiden in ieder geval de duels met Anderlecht (Europa League) en Alanyspor (Süper Lig). Daarna breekt een nieuwe interlandperiode aan. "Voor mij is de situatie heel duidelijk: wij moeten ons goed voorbereiden op de komende twee wedstrijden", geeft Koeman aan op het clubkanaal van Fener. "Fenerbahçe neemt een beslissing in de twee weken dat wij geen wedstrijden spelen vanwege de interlands. Op die beslissing zal ik wachten. De komende twee wedstrijden zijn nu het belangrijkste."

Afgelopen vrijdag zat Koeman voor de eerste keer op de bank als interim-trainer. Fenerbahçe knokte zich tegen Galatasaray snel terug van een 2-0 achterstand en pakte een puntje. "Ik wil geen mening vormen over wat er in het verleden is gebeurd. Phillip heeft altijd het beste gedaan toen hij hier was. Soms hebben we geen geluk gehad. Maar ik moet praten over wat in de toekomst staat te gebeuren."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen