Eredivisie: Heracles Almelo dreigt niet met juridische stappen

8 november 2018, 18:06

De Eredivisie CV (ECV) ontkracht dat Heracles Almelo de veranderagenda dwarsboomt met een juridisch dreigement. Dat meldt de ECV in een korte verklaring. Het Algemeen Dagblad bracht donderdag naar buiten dat Heracles het verbod op kunstgras zou tegenhouden en dat de club dreigde naar het CAS te stappen. Daarom zou er nu gewerkt worden aan een compromis.

'In het artikel is Heracles Almelo neergezet als een club die dreigt met juridische stappen. De Eredivisie CV kan zich in deze berichtgeving niet vinden', luidt het statement van de Eredivisie CV. 'De Eredivisie CV stelt dat in alle afwegingen die door de stuurgroep veranderagenda over dit onderwerp zijn gemaakt, geen enkele keer juridische dreigementen van welke club of club functionaris in de Eredivisie aan de orde zijn geweest. De stuurgroep heeft zich in dezen gericht op onder meer de uitkomsten van een extern onderzoek door The Stadium Consultancy.'

De ECV benadrukt dat vooraf met clubs is afgesproken het proces niet te laten verstroren door tussentijdse berichtgeving.

Lees meer: 'Eredivisie krijgt toch geen algeheel kunstgrasverbod'

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen