Erwin Koeman: "FC Groningen zal me altijd blijven triggeren"

9 november 2018, 10:04   Bijgewerkt: 9 november 2018, 10:11

Erwin Koeman sluit niet uit dat hij in de toekomst terugkeert bij FC Groningen. De 57-jarige trainer staat op dit moment aan het roer bij Fenerbahçe, dat in de komende interlandperiode duidelijkheid verschaft over zijn toekomst bij de Turkse topclub. Onlangs circuleerde het gerucht dat de Groningers Koeman in het vizier zouden hebben als mogelijke opvolger van Danny Buijs.

Koeman ontkent te zijn benaderd door Groningen. "Ik ben niet gebeld en ik heb hier niemand over gesproken", stelt de interim-trainer van Fenerbahçe in gesprek met het Dagblad van het Noorden. Eerder deed algemeen directeur Hans Nijland het gerucht al af als onzin. Hoewel Koeman zegt niet te zijn benaderd, zou hij het niet erg vinden als Groningen hem in de toekomst polst.

"Wat de toekomst brengt, staat in de sterren geschreven, maar één ding: ik voel me er zeker niet te groot voor en financieel hoeft het geen onhaalbare kaart te zijn. Niet geschoten is natuurlijk altijd mis en vragen staat vrij. Als het nee is, is het nee, maar als het ja is, ja, dan gaat het misschien wel een keer gebeuren", aldus Koeman.

"FC Groningen is en blijft de club waar ik ben begonnen, waar mijn vader heeft gespeeld, waar ik ben opgegroeid, waar ik mijn debuut heb gemaakt, waar ik mijn actieve carrière heb beëindigd, waar ik heel veel heb meegemaakt, tot degradatie aan toe", gaat Koeman verder. "Ik zie me niet zoals Dick Advocaat tot mijn zeventigste doorgaan, maar ben en blijf een voetbaldier. Ik geniet net zoveel van het spelletje bij Everton of Fenerbahçe als bij mijn cluppie vv Acht, al is het lang niet altijd een feest om hoofdtrainer te zijn. FC Groningen zal me altijd blijven triggeren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen