Herstelde Peters moet nog even geduld hebben bij Willem II

9 november 2018, 10:41

Jordens Peters is na lang blessureleed fit, maar zal niet direct terugkeren in de basis van Willem II. Trainer Adrie Koster heeft geen haast met het inpassen van de 31-jarige verdediger. Onlangs maakte Peters na een jaar aan de kant te hebben gestaan zijn officiële rentree in de hoofdmacht van de Tilburgers.

In het bekerduel met Spakenburg maakte Peters eindelijk weer speelminuten voor Willem II. "Peters is fysiek in orde", zegt Koster in gesprek met het Brabants Dagblad. Deze week kreeg de verdediger speeltijd bij de reserves. "Het moment waarop je hem terugbrengt in de basis is een kwestie van gevoel."

Tegen PEC Zwolle zal Peters vrijdagavond in elk geval nog niet in de basis starten. Het centrum van de Tilburgers zal worden gevormd door Freek Heerkens en Thomas Meissner.  "Ik zal blij zijn als Peters er weer bij is. Dan hebben we nog meer opties", aldus Meissner. "Peters verdient het ook. Uit eigen ervaring weet ik wat je er allemaal voor moet doen om je terug te knokken. Ik heb een goede relatie met hem en weet hoe belangrijk hij is voor het team."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen