Thelander razendsnel terug na enkelbreuk: "Ik voel me vrij"

9 november 2018, 13:56   Bijgewerkt: 9 november 2018, 14:01

Toen Rasmus Thelander eind augustus zijn enkel brak, was de prognose dat de centrale verdediger  van Vitesse de eerste seizoenshelft niet meer in actie zou komen. De revalidatie van de 27-jarige Deen verliep echter voorspoedig, waadroor hij komend weekend tegen FC Utrecht voor het eerst weer in de basis start. "Mijn enkel voel ik helemaal niet meer", aldus de verdediger.

In de vorige speelronde tegen PSV werd Thelander al vroeg in de wedstrijd binnen de lijnen gebracht. Danilho Doekhi kreeg in Eindhoven een rode kaart, waardoor de Deen veel eerder dan verwacht zijn rentree maakte. "Ik ben blij om terug te zijn en kijk ook uit naar de wedstrijd van morgen. Ik voel me vrij, fit en sterk", vertelt hij aan Omroep Gelderland.

De revalidatieperiode duurde ongeveer drie maanden korter dan verwacht. "Het was een goed herstel, ik sta alweer een paar weken op het veld.  Het was echt verschrikkelijk om op de tribune te zitten. Het waren moeilijke weken, maar ik ben gelukkig weer sneller dan verwacht helemaal terug."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen