Van Bronckhorst beschermt Ayoub: "Was niet geschorst"

9 november 2018, 14:39

Tijdens de persconferentie in aanloop naar de confrontatie met Heracles Almelo voelde Giovanni van Bronckhorst de behoefte om het op te nemen voor Yassin Ayoub. Er gingen de afgelopen tijd geruchten dat de middenvelder een disciplinaire schorsing zou hebben gekregen bij de club, maar die geruchten zijn door de trainer naar het rijk der fabelen verwezen.

''Hij was niet disciplinair geschorst. Ik heb ook allerlei verhalen gehoord. Onzin'', zei de trainer volgens RTV Rijnmond op het persmoment. ''Tegen Willem II was hij ziek. De verhalen kloppen niet. Hij ligt goed in de groep en traint goed. Het moeilijkste van coach zijn is dat je veel spelers moet teleurstellen. Ik kan er maar elf opstellen. Ook voor Ayoub komt er een moment. Dan moet hij er staan'', zegt Van Bronckhorst.

Zondag neemt Feyenoord het op tegen Heracles Almelo, dat goed van start is gegaan. Na elf duels heel die ploeg evenveel punten als Feyenoord, al heeft die ploeg een duel tegoed. ''Het is altijd wel lastige uitwedstrijd voor ons", weet Van Bronckhorst. :Zij hebben zeker een goede start gehad in competitie, met een nieuwe trainer. Het blijft een moeilijke wedstrijd. Heracles steekt goed in elkaar, met veel kwaliteit. Daar moeten wij iets tegenover stellen. Wij hebben de laatste wedstrijden, op Ajax na, gespeeld op de manier zoals ik dat wil. Met veel beweging.'

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen