Ten Hag waarschuwt Ajax: "We zullen heel diep moeten gaan"

9 november 2018, 17:48

Erik ten Hag denkt dat Ajax komend weekend heel diep zal moeten gaan om een goed resultaat te behalen op bezoek bij Excelsior in de Eredivisie. Het is voor de Amsterdammers de zevende en laatste wedstrijd van een zeer drukke serie, maar verslappen mag zijn ploeg niet. "Want we willen in drie competities mee blijven doen en winnen", aldus de oefenmeester.

Op het clubkanaal van de Amsterdammers blikt de coach vooruit op het treffen van zondag op Kralingen. "Enthousiast", is de omschrijving die Ten Hag het beste vindt passen bij Excelsior. "Het wordt een pittige wedstrijd, met een getergde tegenstander. Dat het een andere ambiance is dan afgelopen woensdag, daar moet je mee omgaan. Wij moeten ons eigen spel spelen, zodat zij geen energie krijgen."

Volgens Ten Hag is het belangrijk dat Ajax niet meer bezig is met het resultaat in Lissabon. "De Champions League moeten we achter ons laten", verzekert hij. "Excelsior is namelijk thuis lastig te bespelen op Woudestein. Maar voor onze internationals uitvliegen, wil je zo'n laatste wedstrijd winnen. Maar daarvoor zullen we heel diep moeten gaan. We willen en moeten elke wedstrijd winnen."

Het zou voor Ajax de zesde zege betekenen in de laatste zeven officiële duels. Alleen tegen Benfica werd er gelijkgespeeld (1-1): dat was ook het enige tegendoelpunt in de afgelopen zes duels, een reeks die werd ingezet na de vorige interlandperiode. Op bezoek in Rotterdam moet dat dus een goed vervolg krijgen: eerder werden Heerenveen (0-4), Feyenoord (3-0), Willem II (2-0), Benfica (1-0) en Go Ahead Eagles (3-0) verslagen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen