Ervaren goalie Zwinkels blij om 'weer de wei' in te mogen bij ADO

9 november 2018, 20:13

Robert Zwinkels is klaar voor zijn basisplaats bij ADO Den Haag. De 35-jarige keeper is helemaal fit en is klaar om in actie te komen tegen AZ zondagmiddag. "Het is voor mij een mooi moment om weer de wei in te gaan op zondag", glimlacht de keeper.

Tegenover Omroep West gaat hij in op het feit dat hij weer de voorkeur krijgt boven Indy Groothuizen, die werd gepasseerd na een aantal blunders. "Hij is een jonge jongen met een lange carrière nog voor zich. Aan hem de taak om zich weer terug te knokken", vertelt de goalie. "De trainer nam mij even apart en hij vertelde dat de wissel aanstaande was. Ook met de keeperstrainer heb ik nog even gesproken. We moeten er ook niet teveel gewicht aan geven."

Feit is wel dat de ervaren goalie weer in het doel staat van ADO Den Haag, wat aan het begin van dit seizoen niet het geval was. Destijds kreeg Groothuizen de voorkeur en dat was wel even een teleurstelling. "Op dit moment is dat weg. Nu ga ik spelen en kan ik met een schone lei beginnen. Dus ja, of het de teleurstelling weghaalt, een beetje wel ja", aldus Zwinkels. "Ik heb hard getraind en ben scherp gebleven. Nu is het punt aangebroken en nu moet ik zorgen dat ik er klaar voor ben en dat ben ik ook."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen