El Hamdaoui: "Ik ben vrij fit, maar wil nog sterker worden"

9 november 2018, 20:59

Mounir El Hamdaoui vindt dat hij nog fitter kan worden in dienst van Excelsior. Hoewel de ervaren spits wel wedstrijdfit is, zit hij nog vooral op de bank op Kralingen. En de routinier denkt dat hij nog beter kan worden. "Ik ben vrij fit, maar wil nog sterker worden. Ik weet hoe ik me voel als ik topfit ben."

Dat vertelt hij tegenover RTV Rijnmond. "Ik ben nog niet waar ik wil zijn", legt de spits dan ook uit. Dan zou hij namelijk vaker vanaf het begin aan de aftrap staan. "Het gaat steeds beter, maar een voetballer wil altijd spelen." Tweemaal mocht El Hamdaoui vanaf het begin aan de aftrap starten, maar de laatste Eredivisie-duels niet meer.

Tegen Ajax lijkt El Hamdaoui ook op de bank te moeten starten, tegen de club bij wie hij een verleden heeft. "Ik denk achteraf alleen aan de mooie momenten terug", aldus de spits, die onder Frank de Boer op het tweede plan raakte. "Ik denk er nog weleens over na. Wat als ik was blijven spelen, dan was ik waarschijnlijk topscorer geworden. Maar op sportief gebied ben ik achteraf tevreden." Revanchegevoelens heeft hij overigens niet, al gaat hij wel juichen mocht hij dit weekend scoren. "Natuurlijk, ik speel nu voor Excelsior."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen