Van de Sanden voorzichtig: "In Noorwegen waren we er ook bijna"

10 november 2018, 09:08

Balbezit voor Shanice van de Sanden leidde vrijdagavond tijdens het duel met Zwitserland automatisch tot een reactie van het publiek. De rappe buitenspeelster speelde niet haar beste interland, maar was met een assist toch belangrijk voor de Oranje Leeuwinnen. Van de Sanden waakt voor onderschatting in de return.

"Champagne is zeker nog niet van toepassing. We hebben nog een belangrijke wedstrijd daar. Het staat 3-0 en dat is mooi, daar mogen we zeker even van genieten vanavond. Morgen moeten we weer de volle focus hebben", aldus Van de Sanden na afloop van het duel in de mixed zone. De buitenspeelster denkt terug aan een recent duel, waarin het ook misging voor Oranje. "In Noorwegen gingen we ook al een keer op onze bek, toen waren we er ook bijna."

Toch kan ook Van de Sanden niet ontkennen dat Oranje in een luxepositie zit. "We mogen het eigenlijk niet meer weggeven. In de eerste helft maken we de kansen niet af. In de rust zeiden we tegen elkaar dat we geduldig moesten blijven en we ook in de tweede helft kansen zouden krijgen."

De 2-0 viel na een assist van Van de Sanden, die doelpuntenmaker Lieke Martens bediende. "Het was niet mijn beste wedstrijd. Fijn dat ik toch nog een assist kan leveren. Het wordt niet lastig om met beide voeten op de grond te blijven staan. Dat hebben we al vaak genoeg gemoeten en dat moet ik bij mijn club ook. Als wij er in Zwitserland als team staan, moet het goedkomen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen